EtiketeRusisë

Opinion

BOTA NUK DIRIGJOHET MË NGA ATLANTIKU

Nga Savash VELIU Duhet të theksojm se bashkëpunimi mes Turqisë, Rusisë dhe Iranit është një hap i rëndësishëm për sigurimin e paqes në rajon kryesisht për...