EtiketeSajmir Tahiri

Opinion

Sajmirët dhe Sokratët

/Klodi Leka/ “E vërteta”, ” drejtësia” dhe “prokuroria” janë kryefjalët e ligjërimit politik të ditëve të sotme. Që prej ish-ministrit të Brendshëm të...

Opinion

Tri mësime nga rishfaqja e Tahirit

ANDI BUSHATI Rikthimi i ish ministrit të Brendshëm në sallën e parlamentit, shërbeu si një mizanskenë e mirë për të ndriçuar shumë nga ngjarjet dhe personazhet...

OPINIONE