EtiketeSAUDIA

Bota Opinion

Imamët si Shitësit Udhëtar

Nga Salina Khan Me më shumë dijetarë muslimanë në Amerikë te dyfishuar si udhëzues turne në destinacione të shenjta dhe ekzotike, lindin pyetje serioze për...

Bota Opinion

Makthet e një nëne jemenase

Nga Manal QAED ALWESABI Uria, dëshpërimi dhe vdekja e pushtuan dalëngadalë qytetin teksa luftimet intensifikoheshin. Mësova se në të vetmin spital shtetëror në...