EtiketeShaban Burri

Opinion

A ka nazistë në Ukrainë?

Shaban Burri Jo. Në Ukrainë nuk gjen njerëz përgjegjës për vrasjen e hebrenjve. Vërtet të gjithë kanë vdekur shumë kohë më parë, por mund të gjesh ” raca...

Opinion

Përça dhe sundo 3

Shaban Burri Disa pika kryesore që rëndojnë mbi ne myslimanët në shoqëri si një përgjegjësi, sepse pjesët e tjera të shoqërisë vështirë se mund ta përballojnë...

Opinion

Përça dhe sundo 2

Shaban Burri Shumë pasues të teologjisë çlirimtare islamike, të cilët janë në një lloj paralize në Evropë tesh disa muaj (nëse jo disa vite) dhe nuk dinë si të...

Opinion

We Love Muhammad a.s

Nga Shaban Burri Karikaturat që supozohet se përshkruajnë më të shenjtën dhe më të mirin nga të gjitha qeniet njerëzore, vërtet krijesën më të mirë dhe më të...

Opinion

Diskutimi me ateistin

nga Shaban Burri. Kushtuar Mesihut që pritet, Jezu Krishti a.s. Në rishfaqjen e tij, besimtaret shpresojnë që ai së bashku me Imam Mehdiun (a.), do ta...