Shiitet

Vehabistet, cionistet dhe Irani

Nga Shaban Burri Ndërsa Irani sulmoi sionistët, celula terroriste që mbajnë emra myslimanë, që punojnë për Izraelin u riaktivizuan.  Ju mund të shihni se si

Read More