Etiketeshkenca dhe teknologjia

Shkence

Truri “ndriçon” kur kupton

Truri ndizet nëse kupton një frazë, njësoj si në filmat vizatimorë kur shfaqet një llambë mbi kokë, sipas një vëzhgimi të përshkruar në revistën shkencore...