EtiketeShkenca

Opinion

Koha e mosarsyes

nga Ibrahim Kalen. Ikonëthyesi dhe ngahera dyshuesi Niçe (Nietzsche) shkroi në 1885-ën se “ka një element kalbësie në gjithçka që e karakterizon njeriun...

Opinion

Mbi kapitalizmin

Albert Ajnshtajn Për lehtësi komunikimi dhe kuptueshmërie, në diskutimin vijues do të quaj ”punëtorë” të gjithë ata që nuk zotërojnë dhe nuk kanë pronësi mbi...