Etiketeshoqeri

Opinion

Trump po i tregon gishtin demokracisë

Një nga imazhet më ikonike – dhe mbase më dizinformuese të shekullit njëzet e një ishin irakianët e buzëqeshur që mbanin lart gishtat e tyre tregues të...

Shqiperia Sociale

Hashashi ishte vetëm fillimi!

Vitin e kaluar Shqipëria u përball me një masivizim të kultivimit të hashashit në vend. Ndonëse fillimisht kaloi në heshtje, kjo dukuri më pas ishte e pamundur...