Etiketeshpresa

Opinion

Kriza dhe shpresa

Nëse dhuna del jashtë kontrollit dhe merr karakterin e një zhakërie moderne, ku njerëzit u sulen edhe lagjeve me mure të larta të pasanikëve, bashkë me...

Opinion Shqiperia

Shpresa dhe shpritja

/Klodi Leka/ Shpresa është mbase fjala më e bukur e gjuhës shqipe sepse është thellësisht njerëzore. Shpresa, tek e mbllaçitim në gjuhë, në kokë na tingëllon...