Etiketeshqipfolësit

Opinion

SHQIPFOLËSIT KARAGJOZ ANTITURK!

Nga Savash VELIU Lufta e fundit në Nagorni Karabah mes Azerbajxhanit dhe Armenisë, e cila veç të tjerash shërbeu dhe si poligon dhe vend testues për armët...

OPINIONE