Etiketeshqiptarët e Malit të Zi

Rajoni

Aktivitet i Bashkësisë Islame në Ulqin

Në organizim të Bashkësisë Islame në Mal të Zi dhe mexhlisit të Bashkësisë Islame në Ulqin ditën e premte është paralajmëruar aktiviteti “Muhamedi a.s. dhe...