Etiketesimbol

Bota

Shteti izraelit takson kishat, reagon BE

Përfaqësuesja e Lartë e Bashkimit Evropian për Politika të Jashtme dhe të Sigurisë, Federica Mogherini, lidhur me planin e Bashkisë së Jeruzalemit të...