EtiketeSiria

Bota Opinion

Faji i viktimës së agresionit

Nga: Finian Cunningham Humbja tragjike e një avioni ushtarak rus me 15 persona në bord, jashtë bregut sirian, duhet të shihet në kontekstin e sulmit të vendit...

Bota Opinion

Llogaritë që janë bërë në Afrin

Nga Musa Özuğurlu Me një ndërhyrje të këtillë, Turqia ka krijuar një mundësi të artë për qeverinë siriane e cila ka qënë gjithnjë në kërkim të mundësive për të...

Bota Opinion

Edhe sa do të zgjasë uvertura?

Nga Musa Özuğurlu Pothuajse të gjitha palët në Siri janë të gatshme të përballen me njëra-tjetrën në një luftë të mundshme. Sepse Turqia ka llogari për të...

Bota

Izraeli hoqi dorë shpejt

Regjimi izraelit i cili kërkoi ndihmë nga Amerika dhe Rusia për të ulur tensionin, pas uljes së një avioni ushtarak nga ana e ushtrisë siriane, deklaroi se...

Bota

Siria dërgon dy letra protestuese në OKB

Ministria e Punëve të Jashtme të Sirisë të shtunën ka dërguar dy letra për sekretarin e përgjithshëm të OKB dhe për kryetarin e Këshillit të Sigurimit të OKB...

Bota

Censurimi global mbi Sirinë

Ekziston një përpjekje e dëshpëruar që prek të gjitha mediat perëndimore për të bllokuar të vërtetën, përpjekje që i afrohet censurës totale të ngjarjeve që...

Opinion

Përse e sulmoi Trumpi Sirinë?

  Olsi Jazexhi Agresioni i datës 6 prill kundër Sirisë është krimi më i fundëm dhe ilegal që administratat amerikane bëjnë kundër vendeve arabe dhe...

OPINIONE

INTERVISTA