EtiketeSonja Biserko

Opinion

Pajtimi i serbëve dhe shqiptarëve

Sonja Biserko, Beograd. Entuziazmi fillestar për përmirësimin e gjendjes në rajon pas vitit 2000, fatkeqësisht humbi shumë në intensitet, sepse u vërejt qartë...

OPINIONE