Etiketestandarde

Opinion

Dy standarde edhe në rajonet e luftës

nga Paweł Pieniążek Historitë e vërteta të njerëzve në luftë vështirë se shiten, sepse ato nuk janë spektakolare. Dhe ata që e kanë vështruar luftën nga afër...