Etiketestatut

Rajoni

Trepça tani është 100% e Kosovës

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ka nënshkruar sot vendimin e miratuar nga Kuvendi i Republikës së Kosovës për statutin e Trepçës. Ky vendim...

Rajoni

Trepça peng i statutit

Statuti për Trepçën do t’i hapte rrugë zhvillimit të këtij gjiganti ekonomik. Ky statut ishte miratuar dhe dërguar në Kuvendin e Kosovës, me propozim të...