Etiketetaliban

Bota

Kanadaja arreston ish-pengun e talibanëve

Shtetasi kanadez, Joshua Boyle, i cili para do kohe është çliruar nga rrëmbimi pesëvjeçar i talibanëve në Pakistan, me bashkëshorten e tij dhe fëmijët, është...

Bota

Vritet komandanti i rrjetit Hakani

Në një sulm amerikan me dron është vrarë komandanti i rrjetit ekstremist Hakani, i afërt me talibanët. Një zyrtar pakistanez, të cilit i referohet agjencia e...