Etiketetë varfër

Opinion

Nuk jemi të varfër, por të vjedhur!

Nga Endri Shabani Shqipëria është vendi i dytë në Evropë për nga pasuria natyrore për frymë. Kemi naftë, krom, bitum, dhe bakër. Sipas një vlerësimi të Bankës...

OPINIONE