EtiketeTeologu

Rajoni TE TJERA

Ndërron jetë hoxha Sead Ajruli

Sot në orët e paradites ka ndërruar jetë teologu Sead Ajruli. Ai nuk u mbijetoi lëndimeve të marra nga një aksident rrugor që ndodhi më 15 gusht në Greqi. Që...

Sociale

Përmirësimi i zemrave

Sipas teolgut Halil Avdulli  mediat duhet tu japin më shumë hapsirë teologëve dhe psikologëve për të trajtuar tema për problemet që kanë të bëjnë me psiqiken...