EtiketeTërnava

Rajoni

Islamofobet kercenojne mufti Ternaven

Bashkësia Islame e Kosovës konsideron se kërcënimet me vdekje të udhëheqësve të shtetit, BIK dhe komunës së Prishtinës përmes grafiteve është akt i...

OPINIONE