Etiketethenie

Bota Kultura

10 thënie nga Thomas Edison

I njohur për etikën e tij të punës së madhe, këmbëngulësisë dhe zgjuarsisë, Thomas Edison është njëri prej shpikësve më të mëdhenj të të gjitha kohërave. Nga...

Kultura

Thënie të ndryshme për Zotin

Disa zgjedhin të jenë ateistë, disa zgjedhin të jenë besimtarë. Por nëse i shkon disi më thellë gjithë dukurive të natyrës, të jetës, e kupton se një...

OPINIONE