EtiketeTheresa May

Bota

Një referendum i dytë për Brexit-it?

Kryeministrja britanike, Theresa May, tha se Qeveria do të përfshijë në marrëveshjen e Brexit-it edhe një kërkesë përmes së cilës ligjvënësit do të votonin...

Bota

Humbja e madhe e Theresa May në zgjedhje

Theresa May kryetare e partisë konservatore në Angli, përkundër asaj që priste nga zgjedhjet e parakohshme në këtë vend, nuk ka marrë shumicën e votave dhe...