EtiketeThomas Cook

Bota

Britania në kaos fluturimesh

Gjigandi britanik i udhëtimeve, Thomas Cook, ka deklaruar falimentimin pasi po përballet me një borxh prej 1.7 miliardë paundësh dhe si pasojë rreth 20 mijë...

OPINIONE

INTERVISTA