EtiketeTime

Bota

Time: Amerika me Trampin është izoluar

E përjavshmja amerikane “Time” në faqen e saj të parë të numrit të fundit, Amerikën nën presidencën e Donald Trump e ka përshkruar të vetëm dhe të...