Etiketetransmetues

Bota

Martesa e ligë: Trumpi dhe ungjillorët

Transmetuesit televizivë ungjillorë në Amerikë janë karta bazë e Trumpit për të qenë i lirë dhe i ruajtur nga burgu. Nuk është diçka e fshehtë që shumë media...