Etiketetregu ilegal

Bota

Si funksionon tregu ilegal i arit të zi?

Vlerësohet se në tregun global të paligjshëm, vëllimi vjetor i prodhimit të naftës ilegale, pirateria e naftës, vjedhja e karburantit dhe shitja e paligjshme e...

OPINIONE