Etiketetsipras

Opinion Shqiperia

A po lind Tsipras-i shqiptar?!

Nga Hysni Gurra Në një situatë hipotetike: Nëse vota ime do të ishte përcaktuese dhe do kisha dy alternativa, rradikalët e majtë dhe ekstremistët e djathë, as...

OPINIONE