EtiketeTurqia

Opinion

MAVI VATAN – ATËDHEU I KALTËR!

Nga Savash VELIU Në Mesdhe është tensionuar situata politike dhe ajo ushtarake deri në tepri ku janë bashkuar ish imperialistët të kryesuar nga Franca kundër...

Bota

OKB dërgon ndihma humanitare në Siri

Kombet e Bashkuara (KB) kanë dërguar 16 maunë me ndihma humanitare në veriperëndim të Sirinë ku miliona njerëz kanë nevojë për ndihmë shkaku i konfliktit të...

Shqiperia

Turqia pret fondet për xhaminë

Ky lajm i publikuar në shtypin turk nxorri në pah krisjen e marrëdhënieve mes autoriteteve turke dhe Komunitetit Mysliman Shqiptar. Ky institucion drejtohej në...

OPINIONE