Etiketeturqit e Gjermanisë

Bota

Merkelit nuk i pëlqen debati për Ozil

Angela Merkel mori pjesë në një program të kanalit të parë të televizionit gjerman ARD dhe iu përgjigj pyetjeve mbi aktualitetin. Kur moderatori i përmendi...