Etiketeurrejtja

Opinion

Urrejtja

Nga: Sylejman Rexhepi “O ju që besuat! Bëhuni plotësisht të vendosur për hirë të Allahut, duke dëshmuar të drejtën, dhe të mos ju shtyjë urrejtja ndaj një...

OPINIONE