Etiketevlore

Shqiperia

Rusët “pushtojnë” Vlorën

Edhe pse ende në qershor, të shumtë janë turistët që zgjedhin bregdetin e Vlorës për të kaluar pushimet. Një pjesë e mirë e tyre janë rusë. Sipas operatorëve...

Shqiperia

Mega skandal ne Prokurori!

Nje tjeter dosje do te dorezohet ne Ambasaden amerikane dhe ne media. (Ja si i ka grabitur qytetaret e Vlores ish-drejtuesi i Prokurorise Vlore Ramadan Troci)...

OPINIONE