EtiketeXhamia e Hadumit

Opinion

Reagim ndaj shkrimit të Fahri Xharrës

nga Agron Mucaku. “Nga rrjedh emëri i qytetit të Gjakovës? Dhe tezave të tij trilluese gjoja se Xhamia e Hadumit u ndërtua në themelet e ndonjë kishe? Botuar...