EtiketeXhidde

Bota

Meka prezanton projektet e së ardhmes

Arabia Saudite ka në plan të zbatojë projekte me kapacitet për të pranuar 30 milionë pelegrinë dhe vizita të umreve në Mekë. Sipas lajmit të agjencisë zyrtare...