EtiketeYusuf Kaplan

Opinion

Turqia dhe sprova e Islamit me arabët

nga Yusuf Kaplan. Ardhja e Islamit është një moment historik në historinë e njerëzimit. Në gjysmën e parë të shekullit, Islami u përhap në Kinë, Paqësor, në...

OPINIONE