Etiketezbulimi

Bota Kuriozitete

Gjendet vula e profetit Isaia?

Biblical Archaeology Society njofton se në Jeruzalem mund të jetë gjetur vula e profetit Isaia. Isaia jetoi në shekullin e 8 p.e.s dhe Bibla ka një libër të...

OPINIONE