Etiketezbulohet

Sociale

Studimi: Zbulohet hormoni i plakjes

Studiuesit e Insitutit Molekular Venecian, të universitetit të Padovas, kanë individualizuar hormonin e plakies dhe se si ta luftojnë atë, duke i hapur rrugën...