Etiketezëdhënësi i Presidencës

Bota

Kalin: Turqia nuk synon territoret e askujt

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin bëri të ditur që Turqia nuk synon territoret e askujt. Në një deklaratë të bërë nëpërmjet llogarisë së tij në...

Bota

Erdogan mbështet Maduron

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i bëri një telefonatë Presidentit të Venezuelës, Nikolas Maduro, të cilin e mbështeti përballë tentativës për grusht shtet në...

Bota

Rusia përshëndeti samitin Trump-Jong-un

Zëdhënësi i Presidencës së Rusisë (Kremlin), Dmitriy Peskov deklaroi se vendi i tij ka mirëpritur samitin e Singaporit mes Presidentit të SHBA-ve, Donald Trump...

Bota Opinion

Periudha e mungesës së arsyes

Artikulli i zëdhënësit të Presidencës turke, Ibrahim Kalin i publikuar në gazetën “Daily Sabah”. Në 1885, Nietzsche gjithnjë i dyshimtë dhe ikonoklastik shkroi...

Opinion

Jerusalemi nuk është i vetmuar

nga Ibrahim Kalin. Mesazhi i zëshëm dhe i qartë i dhënë në votim në Asamblenë e Përgjithshme të OKB-së është se Jerusalemi nuk është i vetmuar dhe taktikat e...