EtiketeZelandën e Re

Opinion

Çlirimi nga toka

Ashtu siç është terrori fenomen modern, edhe kolonializmi, interpretimi partikular, ideologjia si vulgarizim i dijes dhe orientalizmi si matricë projeksionit...

Bota Opinion

Bota nuk mban zi për myslimanët

Daud Noorzai Gjatë viteve të shkuara kemi përjetuar shumë sulme të tmerrshme terroriste – në botën perëndimore dhe veçanërisht në botën e tretë. Çdo sulm...

OPINIONE

INTERVISTA