EtiketeZvicra

Bota

Zbulim shokues për Kim Jong -Un

Lideri koreanoverior është edukuar, nën emër të rremë, në institute private dhe publike zvicerane. Pasioni për basketbollin dhe lojërat elektronike. Nostalgjia...

Historia

Pse Hitleri nuk e pushtoi Zvicrën?

Zvicra nga Lufta e Dytë Botërore doli e pa pushtuar, por jo edhe e paprekur, ajo mbijetoi si e lirë, vend demokratik në Evropë e cila është dridhur në çizmen...

Kultura Opinion Sociale

Ëndërrtar – Edison Ypi

Me sy mbyllur pashë disa djem dhe vajza veshur e mbathur, mbaruar universitete të famshme të botës duke folur me zjarr si bëhet Shqipëria Zvicër. Me sy hapur...

Opinion Rajoni

Kosova, Mafia dhe Zvicra

Eroll VELIJA Portretet e Xhavit Halitit, Hashim Thaçit dhe të një ushtari anonim të UÇK-së zënë vendin qëndror në ballinën e numrit më të ri të revistës javore...