Kultura Video

Tahir Veliu ruan Skenderbeun nga shqiptaret, policia e Kosoves ia arreston cubat

Shtetasi i Serbise me emer turk Tahir Veliu – i cili se fundmi ka nderruar emrin dhe e ka vene Kastriot Berisha ka caktuar dy cuba qe te ruajne shtatoren e heroit serbo-shqiptar Gjergj Kastrioti Skenderbej ne Prishtine.

Por policia e Kosoves ka nderhyre kunder ketij akti ilegal dhe i ka arrestuar dy cubat e Tahir Veliut. Cubat tregohet qe i paguan Tahir Veliu me para qe ai u lyp katundareve kosovare neper bote.

Kronikën me të gjitha detajet mund ta shikoni më poshtë.