Bota

Takimi Oktay-Tatar, në fokus siguria dhe ekonomia

Zëvendëspresidenti Fuat Oktaj (Oktay) u takua të mërkurën me Presidentin e Republikës Turke të Qipros së Veriut (RTQV), Ersin Tatar.

Takimi kokë më kokë i zhvilluar në Kompleksin Presidencial zgjati 1 orë.

Oktaj dhe Tatar më pas kaluan në darkën e punës ndërmjet delegacioneve.

Në takim, duke filluar nga siguria dhe ekonomia, u shqyrtuan në mënyrë gjithëpërfshirëse zhvillimet ndërkombëtare që i interesojnë rajonit si dhe u shkëmbyen mendime në lidhje me protokollin ekonomik që vazhdon me Republikën Turke të Qipros së Veriut./Trt

OPINIONE