Opinion

Të burgosurit Palestinez- ne burgjet e Izraelit

Ndërkohë që greva e urisë e të burgosurve palestinezë në burgjet izraelite, udheheqësi i kësaj greve, Marwan Barghouti, deputet në parlamentin palestinez vazhdon të jetë në gjendje të përkeqësuar shëndetësore. Ai refuzon transferimin e tij në spitalet e pushtuesve izraelitë si dhe refuzon çdo lloj përpjekje për ta bindur atë që të heqë dorë nga greva e urisë.