Rajoni

Të rinjtë, nuk e shohin të ardhmen e tyre në politikë

Përfshirja në politikë nuk preferohet nga shumë të rinj. Në rubrikën e përjavshme “VOX” të Radios Evropa e Lirë pothuajse të gjithë të anketuarit janë shprehur skeptik se do të merren me politikë në të ardhmen dhe se karrierën e tyre nuk mendojnë ta krijojnë në baza politike.