Shqiperia Sociale

Të rinjtë qahen te Basha, nuk kemi lek të pimë birra

Kryetari i PD-së Lulzim Basha vazhdon takimet me qytetarët në rrugët e Vlorës dhe ka ndalur në një lokal, ky burrat e ulur aty i kanë dhënë faktin më të elementar të fukarallakut, të papunësisë.

“Shikojeni vetë, z. Basha, tërë ditën me një kafe. Shihni këtu: tre veta me një birrë! …Ja ç’ka bërë Rama: vjet e bëri atë lulishten atje, e bëri prapë me paratë tona.” thanë ata.

Basha ka reaguar: “Kjo është një metaforë. Tre veta me një birrë!.

OPINIONE