Shqiperia

Televizioni gjerman: Plehrat, problemi i madh që ka Shqipëria (VIDEO)

Televizioni gjerman ZDF i ka kushtuar një reportazh të gjatë problemit të ndotjes së ambientit dhe plehrave në Shqipëri. Reportazhi është publikuar edhe në faqen zyrtare dhe faqen e FB të këtij rrjeti, shoqëruar me shënimin: Shqipëria ka një problem të madh: plehrat- aty ku askush nuk duhet të jetë. Ajo që duhet si një film apokaliptik, kërcënon njeriun dhe natyrën.