Shqiperia

Tension tek Teatri, artistët dhe qytetarët përplasen me forcat e policisë

Tension përpara Teatrit Kombëtar. Kësaj herë artistë dhe qytetarë më të shumtë në numër po konfrontohen fizikisht me policinë.

Në mbështetje të artistëve kanë shkuar deputetë të Partisë Demokratike, Lulzim Basha, dhe qytetarë që janë kundër shembjes abuzive të Teatrit Kombëtar. Së fundi ata kanë arritur të futen brenda ambienteve të teatrit.