Thellohet SKANDALI/ “Njerëzit i kemi vrarë ne, u kemi dhënë sheqer në serume”, shokuese ç’ka konstatuar grupi shkencor në përbërjen e vaksinave ‘vrastare’ në Itali: Përmbajnë fetuse të abortuara, DNA majmuni (kancerogjene), DNA miu

Në Parlamentin italian vazhdojnë të zbulohen detaje tronditëse se epidemia aktuale është një mashtrim i madh dhe shokuese çfarë përmban vaksina ‘vrastare’ që pritet të jetë me detyrim kundêr koronavirusit.

Ad by Valueimpression

Akuza të tmerrshme nga mjekët më të mirë në Itali se koronavirusi është thjesht një virozë e zakonshme. Ata shprehen se virusi nuk ka vrarë asnjë person.

Një tjetër fakt i rëndë i dalë nga grupi shkencor i caktuar për të analizuar përbërjen e 12 vaksinave të detyrueshme në Itali raportojnë rezultate shokuese për 4 vaksinat e para, qe jane në perdorim dhe thuhet se përmbajnë:

-Fetuse të abortuara.
-RNA e infektuar
-DNA njerëzore komplet
-DNA majmuni (kancerogjene)
-DNA miu
-DNA papilloma virus (kancerogjene)
-Dizifektant
-Alumin(kancerogjen,alzhaimer)
-Qeliza embrionale pule
-Erbicide
-Acaricide
-Toksina kimike
-Material gjenetik sintetik
-78% e vaksines përbërës të pa identifikuar

Po ashtu mjekët më të njohur italian kanë nxjerrë detaje tronditëse se çfarë ka ndodhur me pacientët që janë kuruar për covid dhe cila ka qenë arsyeja e vërtetë e vdekjes së tyre.

“Theksojmë se virusi nuk ka vrarë asnjë person. Ne kemi aplikuar terapi dhe protokolle, krejtësisht të gabuara. Nuk i ka vrarë njerëzit viroza, i kemi vrarë ne, u kemi dhënë sheqer në serume, u kemi djegur mushkëritë me oksigjenin qe nuk duheshin përdorur, ndërkohë që ka ilaçe e terapi të thjeshta. Ne kemi vrarë njerëz. Mjekët janë kthyer në instrumente që sjellin vdekje. Nëse do të ishin lejuar autopsitë, do të shihnim gabime prej fëmije të bëra nga ne mjekët. Thjesht i kemi dënuar me vdekje këta njerëz. Është fshehur gjithçka nga media dhe politika e shitur. Kur themi të vërtetën nuk duhet të kemi frike. Ende tani, jemi në një situatë terrori. Thonë se ka filluar vala e dyte e virusit, por le të lemë këto idiotësira. Është në qarkullim, vetëm një virozë e zakonshme”, shprehen mjekët në Itali./sot

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne