Shqiperia

‘Thesi 140 milionë euro’ i Beketit: Kapexhiu godet sërisht Ramën…

Vazhdon të jetë e mbuluar me heshtje historia e gjyqit të Shqipërisë në arbitrazh kundër biznesmenit italian, Françesko Beketi. Ajo që dihet deri më tani është se Shqipëria e ka humbur këtë gjyq dhe se shumë që do të paguajë është e majme.

Spekulimet mbi shumën variojnë nga 100 deri në 140 milionë euro.

Ndërkohë që pritet të zbardhen të tjera detaje nga kjo çështje, mjeshtri Bujar Kapexhiu ka përgatitur një karikaturë me titull: Peshë e shtuar.

Në karikturë shihet Beketi teksa qëndron mbi një thes 140 milionë eurosh, kurse poshtë është kryeministri Edi Rama.

Image

 

 

 

burimi:/standard