Bota Opinion

Ti nuk ke turp, apo jo? Së shpejti, do të ngresh flamurët e SHBA / Izraelit në Mekë / Medinë … Jeruzalemi është një atdhe i përbashkët për të gjithë ne!

İbrahim Karagül

Ju, princ Muhammed bin Zayed; ju, Princi Mohammed bin Salman!

Njeriu i errët, i cili është shefi i Emirateve të Bashkuara Arabe (UAE), njeriu i pakujdesshëm në krye të administratës saudite!

Ti nuk ke turp, apo jo? Ju nuk keni idenë se si jeni poshtëruar, apo jo? Ju nuk keni krenari, as karakter, apo jo?

Islami, muslimanët, vlerat e kësaj gjeografie, qytetet myslimane duke u minuar deri në një masë të tillë, të dobësuar dhe të shkatërruar nuk të bëjnë të ndiheni të turpëruar, apo jo? Ju nuk keni një identitet të tillë, a jeni? Ju nuk keni karakter të tillë të mbetur, apo jo?

Të dy ju jeni përgjegjës për turpin që kemi përjetuar dje në Jeruzalem. Mohammed bin Salman, Mohammed bin Zayed, të dy jeni përgjegjës.

Ju keni shitur botën muslimane në një marrëveshje sekrete. Ju bëtë një marrëveshje me SHBA dhe Izraelin. Ju jeni në një marrëdhënie të errët, përmes së cilës keni shërbyer popullin tuaj, vendin, historinë dhe vlerat tuaja.

Ju keni shitur islamin, muslimanët dhe madje edhe profetin.

Ju jeni udhëheqës të dy vendeve arabe, burra që emërohen në krye të këtyre vendeve!

Ju jeni aparatet e inteligjencës amerikane dhe izraelite!

Ju jeni skllevër të varfër, të cilët nuk janë në gjendje të mos i bindeni zotërinjve të tyre!

Ju jeni tradhtarët e kësaj gjeografie. Ju keni shitur kombin arab, keni shitur rajonin, keni shitur ato qytete madhështore, keni shitur kombin musliman dhe keni shitur historinë islame. Ti ke shitur Profetin Muhamed.

Ju do të hyni në histori si tradhëtarë më të mëdhenj sesa ata që goditën Islamin dhe myslimanët së bashku me britanikët në Luftën e Parë Botërore.

Ju keni shitur Arabinë Saudite, vendet e Gjirit; keni shitur Palestinën, nderin tuaj, familjen tuaj, shtepitë tuaja.

Ceremonia e mbajtur në Jeruzalem dje, ky transferim ka ndodhur falë teje. Gjaku i të martuarve dje është në duart tuaja. Kjo masakër u bë me miratimin tuaj. Ata do të kujtohen si dëshmorët e Jeruzalemit, dhe ju do të kujtoni si tradhtarët e Jeruzalemit.

Shumë shpejt do të ngresh flamuj amerikanë / izraelitë në Mekë dhe Medinë.

Por ju jo vetëm që shitët Jerusalemin, edhe ju shitët Mekën dhe Medinën.

Ato janë gjithashtu të përfshira në marrëveshjet tuaja sekrete. Kaaba, Medina dhe Meka gjithashtu janë të përfshira. Do të vazhdoni të regjistroheni, të hyni në histori si ata që shiten vendet e shenjta të Islamit, të cilët shiten dhe i mbajnë peng këto dy qytete.

Së shpejti, do të ngresh flamuj amerikanë në këto dy qytete. Ju do të ngresh flamuj izraelitë dhe britanikë atje. Ju do të ngreni flamurin e SHBA-së në Kaaba, flamurin britanik në kullën e orës dhe flamurin izraelit në varrin e profetit. Ju do ta bëni këtë.

Së shpejti, këto marrëveshje të pista, negociatat do të zbulohen gjithashtu. Së shpejti, planet që po bëni me SHBA-në dhe inteligjencën izraelite do të ekspozohen. Së shpejti, do të zbulohet për atë që keni shkëmbyer qytetet e shenjta të Islamit.

Ju nuk do të jeni në gjendje të gjeni vend në këtë rajon …

Kjo është kur ju nuk do të jeni në gjendje të gjeni vend në këtë rajon, e lëre më vendin tuaj. Ju nuk do të jeni në gjendje të gjeni vend në këto toka, e lëre më të gjeni një vend edhe për varrin tuaj.

Ndërsa një grusht palestinezësh rezistojnë me guxim, duke u përpjekur të mbrojnë Jerusalemin pavarësisht nga ju, pavarësisht nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës, çmimi i gjuajtjes së plumbave në këto njerëz do të zbulohet shumë shpejt. Sulltanati juaj do të shembet.

Ne do të zemërohemi me SHBA, me Izraelin, do të luftojmë me ta, do të mbajmë një grindje kundër tyre dhe do të vendosim rezultatet me ta në çdo cep të tokës. Por, e konsiderojmë tradhtinë si të keqen më të madhe. Ne do t’ju shpallim mëkatarë më të madh se ata, dhe përfaqësues më të mëdhenj të së keqes.

Kjo është dita e i gjithë ferri do të shpërbëhet për ju.

Njerëzit e Arabisë Saudite ende nuk e dinë se çfarë po ndodh. Ata në Gjirin, komb arab, kombi musliman nuk kanë ende ndonjë ide për skedarët tuaj të errët. Kur ata mbarojnë kur kuptojnë, toka do të dridhet për ju. Ju do të përballeni me zemërim dhe zemërim të madh. Mos harroni kurrë këtë. Kjo është dita e të gjithë ferri do të shpërbëhet për ju, mos harroni.

Ne e dimë se çfarë roli të sjelljes së pushtuesve në territorin islamik është, ne e dimë se me çfarë mision ju keni ngarkuar, ne e dimë se cilat detyra jeni duke përmbushur në mënyrë të pandershme. Së shpejti, të gjithë do të njohin dhe dëgjojnë për të.

Ju jeni fajtor në sytë e popullit palestinez, jeni fajtor në sytë e Jerusalemit dhe jeni fajtor në sytë e Mekës dhe Medinës.

Ky është pushtimi i dytë pas një shekulli …

Tani është koha për të përhapur rezistencën

Falë jush, Jeruzalemi është pushtuar për herë të dytë pas 101 vjetësh. Zemra e Islamit u pushtua nga U.K dhe i dhuroi Izraelit një shekull më parë. Ndërsa ne kemi harruar luftërat e Gazës, ndërsa kujtimet tona janë zhdukur, ndërsa ne nuk e kujtojmë rezistencën e të rinjve anatolianë atje, ata minonin Jeruzalemin dhe, së bashku me Jerusalemin, të gjithë botën muslimane.

Këtë herë, një shekull më vonë, SHBA-ja realizoi pushtimin e dytë me ndihmën e këtyre dy udhëheqësve. Ne po shohim një pushtim të bazuar në minimin e gjithë botës muslimane përsëri. Tradhtarët e rajonit janë prapa tij përsëri.

Tani është koha për rezistencë. Është koha që bota muslimane të rritet një zinxhir i rezistencës, të forcojë një diskurs rezistence, të bashkohet me solidaritetin dhe të mbyllë duart nga Afrika Qendrore deri në Azinë e Largët. Ndërkohë që rezistonin kundër SHBA dhe Izraelit, në të vërtetë është edhe koha për t’u rezistuar kundër tradhtarëve të rajonit.

Ata që nuk e mbrojnë Jerusalemin nuk mund të mbrojnë atdheun e tyre …

Është koha për një kryengritje në rrugët arabe. Kombi arab duhet të ndërmarrë veprime për të shpëtuar homelands e tyre nga udhëheqësit e tyre para se ata të dëmtohen më tej, përpara se të shkatërrohen më shumë vende muslimane, përpara se më shumë qytete të shndërrohen në gërmadha dhe para se të okupohen përhapet më tej.

Askush nuk duhet të mbështetet në armët, tanket / raketat e tyre. Ju, Salman dhe Zayed, mos u mbështetni në mbështetjen e SHBA, mbështetjen izraelite, ose miliarda dollarë tuaj. Gjithkush që ka një pjesë në këtë profesion do të paguajë çmimin.

Tani është koha për të paralizuar sistemin e tyre. Është koha për të shkatërruar marrëveshjet e tyre të tradhtisë. Është koha për të ndërmarrë veprime, qyteti nga qyteti, rruga nga rruga. Është koha për të mbyllur dyert e tradhtisë së madhe. Është koha për t’i dhënë forcë rezistencës së madhe rajonale.

Mos harroni, nëse ne nuk mund të bëjmë asgjë për Jerusalemin sot, nesër nuk do të jemi në gjendje të bëjmë asgjë për Mekën dhe Medinën nesër. Nesër, ne gjithashtu do të jemi në gjendje të bëjmë asgjë për vendin tonë./ frekuneca