Shqiperia

Trafiku i klandestinëve drejt SHBA-së, Anglisë dhe Kanadasë, prokuroria letër 20 shteteve

Prokuroria e Përgjithshme ka kërkuar informacion të detajuar lidhur me 39 personat e arrestuar pak kohë më parë, për trafikun e klandestinëve drejt SHBA-ve dhe Kanadasë.

Prokuroria u ka dërguar 20 letërporosi drejtuar vendeve BE, Anglisë dhe SHBA.

Në finalizim operacionit të koduar “One-if by land” u arrestuan 39 shqiptarë dhe u shkatërruan 7 grupe të strukturuara kriminale.

Po ashtu janë shpallur në kërkim edhe 12 persona të tjerë.